Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Το σινεμά του κόσμου και φέτος το Μάιο στο «Μαρούλα»



 
Το  Μαρούλα υποδέχεται το Μάιο φέρνοντας στην οθόνη του έναν αγαπημένο ήρωα των μικρών μας φίλων. Η παιδική μεταγλωττισμένη ταινία «Kung Fu Panda 3» θα προβληθεί την Τρίτη 3, την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μαΐου, στις 18:30. 
Στη συνέχεια, και φέτος πηγαίνουμε μια βόλτα στα σινεμά του κόσμου, ξεκινώντας από τη Βραζιλία και  τη βραβευμένη  ταινία «Η δεύτερη μάνα», που θα προβληθεί  την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου, ημέρα της μητέρας, στις 20:30.
Σειρά παίρνει η Γαλλία και η βραβευμένη με χρυσό φοίνικα ταινία «Ο άνθρωπος χωρίς πατρίδα», την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 20:30. Ένα έργο με κεντρικό θέμα την ενσωμάτωση των μεταναστών στο δυτικό κόσμο.
Η  υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας αγγλο-ιρλανδική παραγωγή «Brooklyn» θα προβληθεί την Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου στις 20:30, ενώ ο μήνας κλείνει με μία από τις καλύτερες ταινίες της σεζόν, το έργο «Ο γιος του Σαούλ». Πρόκειται για μία ουγγρική παραγωγή που απέσπασε το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και θα προβληθεί το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου στις 20:30. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου