Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

«Αφεντικά για σκότωμα 2»





Παρασκευή 24, Σάββατο 25,
Κυριακή 26 Ιουλίου στις 21:00


Με την πολύ πετυχημένη κωμωδία «Αφεντικά για σκότωμα 2» συνεχίζονται οι προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Μαρούλα»
Υπόθεση: Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κούρτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει όμως ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντας τους στα κρύα του λουτρού. Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή για να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους. 

Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης κωμωδίας του 2011 "Αφεντικά για σκότωμα" κι ενώνει ξανά τους σταρ Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις στους δημοφιλείς ρόλους των υπαλλήλων που ζητούν εκδίκηση. 
Επίσης ξαναβλέπουμε τη Τζένιφερ Άνιστον, τον Τζέιμι Φοξ και τον Κέβιν Σπέισι στους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους. Ο Κρις Πέιν και ο Κρίστοφ Γουόλτζ υποδύονται τους νέους αντιπάλους της τριάδας, οι οποίοι στέκονται εμπόδιο στα όνειρα τους για επιτυχία.

Αμερικανική ταινία, 2014, Κωμωδία
Σκηνοθεσία:  Σον Άντερς
Ώρα προβολής: 21:00
Διάρκεια: 108’
Γενική είσοδος:  6 ευρώ
Μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι, στρατιώτες: 4 ευρώ
Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου